Close

Stockholm Open 2019

RESA TILL STOCKHOLM OPEN  2019

Vi tänker ordna en gemensam resa till Stockholm Open även i år. Vi planerar att åka onsdagen den 16okt efter lunch. Transporten dit beräknas ske i ett antal personbilar som tidigare om åren. Bil/Transportschema tas fram av mig, Roland Lagerberg. Avresa förslagsvis direkt efter lunch så att vi hinner se eftermiddagspasset och en del av kvällspasset. Barnen måste alltså begära ledigt från skolan den tid som behövs. Inget krav på samtidig transport.

Biljetter inköps av mig, Roland Lagerberg, som följer med upp. Numrerad sittplatsbiljett kostar 520 kr. Enbart entrébiljett kostar 150 kr för junior och 300 kr för vuxen. I år finns en del onumrerade sittplatser att tillgå för entrépriset. Klubben subventionerar junior, som är medlem  i OTK, med 150 kr. Biltransport med junior subventioneras med 400 kr/bil. Transporterna samordnas av mig.

Anteckna namn, telefon och val av biljett på anmälningslistan i Tennishallen. Anmäl er så tidigt som möjligt för att garantera plats. Sista anmälningsdag: 9 okt.

Avgifterna faktureras er av klubben i efterhand. Biljetterna delas ut av mig dagarna innan avresan.

Kontakta mig om ni har frågor:

Roland Lagerberg

Mobilnr: 070-7558303

Email: erikroland_lagerberg@hotmail.com

Detta brukar bli Höstens Höjdpunkt 

Tennishälsningar

Roland Lagerberg