TENNISSKOLA

Varje år består av tre terminer (ordinarie indelning), Vårtermin vecka 2-18, Utomhustermin vecka 19-23 och Hösttermin vecka 35-51.

Vi tränar februari- och höstlov, men gör uppehåll röda dagar och helgdagsaftnar: Trettondags afton, Trettondags jul, Långfredagen, Påskafton, Annandag Påsk, Första Maj, Kristi Himmelsfärd, Nationaldagen och Alla Helgons Dag. Vi tränar Pingstafton.

Under sommartid erbjuds 2 veckors intensivträning med träning 1.5 timme varje dag, vanligtvis vecka 25 och 27.

DEBITERINGSREGLER

Avfit åerbetalas inte när träningen påbörjats utom vid långvarig skada/sjukdom. Nya elever har rätt till två timmars gratis “Prova på”.

Till varje termin har tidigare deltagare i Tennisskolan förtur. I händelse av väntelista kan andra regler gälla för höstterminen då vi går från två utomhusbanor till en inomhusbana.

Till höstterminen måste man aktivt återanmäla sig senast vecka 31.

MEDLEMSAVGIFT

MEDLEMSAVGIFT PER ÅR SENIOR 400 Kr
MEDLEMSAVGIFT PER ÅR JUNIOR 200 Kr
MEDLEMSAVGIFT PER ÅR FAMILJ MAX 800 Kr

INOMHUSSPEL

POLLETT 1/2 TIMME 50 Kr
POLLETT JUNIORMEDLEMMAR SOM TRÄNAR MED OTK 40 Kr
Säljs endast av Patrick Njuki

Polletter kan köpas hos NÄRA DEJ på Esplanaden eller i receptionen på RAMDALENS SPORTCENTER. Tid bokas på schemat på anslagstavlan i tennishallen. Minst ett efternamn och ett telefonnummer måste anges. Polletterna läggs i “myntinkastet” bredvid dörren till banan.

ABONNEMANG

VT vecka 01-22, HT vecka 36-52 (januari-maj, september-december). Fakturering via E-post. Abonnenter förbinder sig att avstå från de speltimmar som krockar med tävlingar som Glimten Cup (spelas Trettongdagen) och inomhus-KM. Ersättning kan fås i form av annan ledig tid eller kontant.

OBS! Enligt gällande regler, måste båda spelarna vara OTK-medlemmar för att få teckna abonnemang. Ett abonnemang består av 60-minuter med start och slut vid hel timme.

MÅNDAG-SÖNDAG 07:00-09:00 50KR/TIMME
MÅNDAG-FREDAG 09:00-15:00 80KR/TIMME
LÖRDAG 12:00-22:00 90KR/TIMME
SÖNDAG 09:00-22:00 90KR/TIMME

UTOMHUSSPEL

SÄSONGSKORT MEDLEM GRATIS
SÄSONGSKORT SENIOR EJ MEDLEM 600KR
SÄSONGSKORT JUNIOR EJ MEDLEM 250KR
TIMKORT 50KR/TIMME
KRÄVS 2 FÖR 1 TIMME

Medlemmarnas säsongskort kommer att finnas i hallen för avhämtning vid start av utomhussäsong. Säsongskort kan köpas av Erna Strand Wennlo, oxelotennis@gmail.com. Timkort kan köpas hos NÄRA DEJ på Esplanaden eller RAMDALENS SPORTCENTER.

För utomhusspel sker bokning på tavlan utanför hallen (under taket). Ett timkort och ett säsongskort kan kombineras, men 2 kort skall användas för markering av önskad tid. Används timkort ska datum och tidpunkt kryssas för.

TRÄNINGSAVGIFTER

Priserna gäller för juniorer plus seniorer 19-20 år gamla, som tränar tillsammans med juniorer, efter 20 år gäller seniorpriser.

INOMHUSSÄSONG VECKA 2-18, HT VECKA 35-51

1 TIMME PER VECKA 950 KR
2 TIMME PER VECKA 1745 KR
3 TIMME PER VECKA 2475 KR